Need msn technical advice... Computer geek or somethin

Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

peppicatred
Blue Jay
Blue Jay

User avatar

Joined: 8 Feb 2008
Age: 35
Gender: Female
Posts: 95

01 Jan 2009, 5:52 pm

Ok, Two of our sign in names sign in fine...

My sign in name on the otherhand wont.

ive tried changing the compatability to windows 2000, that doesnt work, ive tried changing the firewall settings for msn, that didnt work either.

Need help, as ive been having to use msn2go.com


Thx.



messygeek
Raven
Raven

User avatar

Joined: 23 Nov 2008
Age: 35
Gender: Male
Posts: 106

01 Jan 2009, 6:04 pm

Are you attempting to sign on using the same computer?

If so are you using the same computer at once?

Is your password being typed correctly?



Keith
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 12 Aug 2008
Age: 37
Gender: Male
Posts: 2,321
Location: East Sussex, UK

01 Jan 2009, 7:19 pm

Try meebo.com It lets you log into numerous accounts. I had all 3 of my messenger accounts logged in from the Microsoft Network.

I sometimes have problems logging into my accounts. I keep trying though



messygeek
Raven
Raven

User avatar

Joined: 23 Nov 2008
Age: 35
Gender: Male
Posts: 106

02 Jan 2009, 12:42 am

Keith wrote:
Try meebo.com It lets you log into numerous accounts. I had all 3 of my messenger accounts logged in from the Microsoft Network.

I sometimes have problems logging into my accounts. I keep trying though


Trilian is much better, meebo goes through a third party.



Followthereaper90
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 29 Apr 2008
Age: 31
Gender: Male
Posts: 1,780
Location: finland

02 Jan 2009, 5:54 am

peppicatred wrote:
Ok, Two of our sign in names sign in fine...

My sign in name on the otherhand wont.

ive tried changing the compatability to windows 2000, that doesnt work, ive tried changing the firewall settings for msn, that didnt work either.

Need help, as ive been having to use msn2go.com


Thx.
so u cant sing in whith your orginal name for some reason? or will msn even come up? i guess yes so this problem is related to microsoft and not your computer i guess u get somekind of error message whith code...try google that code and post it here


_________________
followthereaper until its time to make a turn,
followthereaper until point of no return-children of bodom-follow the reaper


peppicatred
Blue Jay
Blue Jay

User avatar

Joined: 8 Feb 2008
Age: 35
Gender: Female
Posts: 95

02 Jan 2009, 5:52 pm

it shows no error, it used to work fine on windows vista, some one suggested a bug has got into my sign in name and thats why it wont sign in.

or it could be dialup. I dunno, cant use meebo, its too slow on dialup, ive been using msn2go.com and that works well. as soon as we get broadband ill try and upload to windows live.



Followthereaper90
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 29 Apr 2008
Age: 31
Gender: Male
Posts: 1,780
Location: finland

02 Jan 2009, 7:30 pm

peppicatred wrote:
it shows no error, it used to work fine on windows vista, some one suggested a bug has got into my sign in name and thats why it wont sign in.

or it could be dialup. I dunno, cant use meebo, its too slow on dialup, ive been using msn2go.com and that works well. as soon as we get broadband ill try and upload to windows live.
u are on dial up??? ok that explains stuf u see minimum recuiment these days is 2mb


_________________
followthereaper until its time to make a turn,
followthereaper until point of no return-children of bodom-follow the reaper