Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

LeonSKennedy827
Tufted Titmouse
Tufted Titmouse

User avatar

Joined: 18 Jan 2006
Gender: Male
Posts: 45

21 Jan 2006, 9:58 am

I'm using the IMG Tags (HTML Coding) but the URL's are what show up, not the images, can anyone help me?



ghotistix
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 2 Feb 2005
Gender: Male
Posts: 1,186
Location: Massachusetts

21 Jan 2006, 10:23 am

The "HTML in signatures" thing in the profile is misleading. I'm not quite sure which tags work and which don't, but I know that most HTML and BBCode tags don't work there. We try to keep images in signatures to a minimum anyway, so maybe you could use a text one.



Jetson
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 22 Feb 2005
Gender: Male
Posts: 1,220
Location: Vancouver, Canada

19 Mar 2006, 9:59 pm

And yet there's one member that has a picture of a car in the sig. I've tried duplicating it and can't. The only reason I can think of is that the web site software is disabling the links when processing changes to the sig, so pre-existing sigs are not affected unless they are edited.


_________________
What would Flying Spaghetti Monster do?


Namiko
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 13 Jun 2005
Age: 35
Gender: Female
Posts: 2,433

20 Mar 2006, 9:27 am

I think the reason why the [img] tag in the signatures doesn't work is because the signatures aren't supposed to have images. Or at least that's what I thought was decided on awhile back...


_________________
Itaque incipet.
All that glitters is not gold but at least it contains free electrons.


alex
Administrator
Administrator

User avatar

Joined: 13 Jun 2004
Age: 36
Gender: Male
Posts: 10,171
Location: Beverly Hills, CA

22 Mar 2006, 12:22 am

Namiko wrote:
I think the reason why the [img] tag in the signatures doesn't work is because the signatures aren't supposed to have images. Or at least that's what I thought was decided on awhile back...


That's correct. I've disabled the signature feature temporarily since I'm working on fixing the signatures.


_________________
Follow me on Twitter: http://twitter.com/alexplank

Personal FB: http://fb.me/alexplank1


kevv729
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 22 Sep 2005
Age: 59
Gender: Male
Posts: 2,872
Location: SOUTH DAKOTA

24 Mar 2006, 1:28 pm

alex wrote:
Namiko wrote:
I think the reason why the [img] tag in the signatures doesn't work is because the signatures aren't supposed to have images. Or at least that's what I thought was decided on awhile back...


That's correct. I've disabled the signature feature temporarily since I'm working on fixing the signatures.
How are You working on the signatures? Why does the signatures need fixing?


_________________
Come on My children lets All get Along Okay.


kevv729
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 22 Sep 2005
Age: 59
Gender: Male
Posts: 2,872
Location: SOUTH DAKOTA

27 Mar 2006, 10:38 pm

When will signatures be back up?


_________________
Come on My children lets All get Along Okay.