For the love god, PLEASE STOP with the CAPTCHA.

Page 1 of 15 [ 239 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next

Max000
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 6 Apr 2012
Age: 60
Gender: Male
Posts: 1,547

04 Jul 2013, 1:04 pm

Is it really necessary for me to have to enter CAPTCHA every time I want to post something, or even to preview my post? I have never seen anything like this on any web forum. :x :wall: :x :wall:

Is this some sick experiment to see how many aspie meltdowns you can cause? :cry: :cry:



Misslizard
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 18 Jun 2012
Age: 56
Gender: Female
Posts: 14,988
Location: Aux Arcs

04 Jul 2013, 1:46 pm

I don't have that problem here,but I hate those damm things.Makes me doubt I'm human,once it took me about twenty minuets to get past one.


_________________
I am the dust that dances in the light. - Rumi


Fnord
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 6 May 2008
Age: 64
Gender: Male
Posts: 48,923
Location: Stendec

04 Jul 2013, 1:48 pm

Yes, they are annoying, but they seem to be responsible for a decrease in "spambot" events.

To me, Captcha is a necessary evil.


_________________
 Link to Official List of Trump's Atrocities 

45OFFICE = TRE45ON
Lock Him Up!


TallyMan
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 30 Mar 2008
Gender: Male
Posts: 40,061

04 Jul 2013, 1:51 pm

It annoys the hell out of me too, though thankfully I don't get prompted to enter a captcha with every post! I did get it trying to reply to someone's PM and even after completing the captcha it lost my PM. Tried several times and same result. Gave up trying to reply to the member in the end.

It also hits me sometimes when I'm trying to delete spammer accounts. It annoys the hell out of me that I get harassed over deleting f***ing spammers! I'm half tempted to say "to hell with it... the spammers can stay!" :x


_________________
I've left WP indefinitely.


Max000
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 6 Apr 2012
Age: 60
Gender: Male
Posts: 1,547

04 Jul 2013, 2:59 pm

Fnord wrote:
Yes, they are annoying, but they seem to be responsible for a decrease in "spambot" events.

To me, Captcha is a necessary evil.


How is it a necessary evil to make me type a CAPTCHA just to preview my post? :huh:

Anyways my understanding is that SPAMers can defeat CAPTCHA. It's the site users who are getting f****d by it. :x



InnaLucia
Sea Gull
Sea Gull

User avatar

Joined: 29 Feb 2012
Age: 33
Gender: Female
Posts: 220
Location: North east england.

04 Jul 2013, 4:12 pm

Never happened to me.



TallyMan
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 30 Mar 2008
Gender: Male
Posts: 40,061

04 Jul 2013, 4:14 pm

Max, is this happening with every post you preview / submit? If so it may be related to your IP address. It can often happen if there are any URLs in posts submitted too. Sometimes certain words can trigger the captcha check too. If it is none of these things I'm out of ideas to help - as I already mentioned I occasionally get struck with the damn thing too.


_________________
I've left WP indefinitely.


Max000
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 6 Apr 2012
Age: 60
Gender: Male
Posts: 1,547

04 Jul 2013, 4:37 pm

TallyMan wrote:
Max, is this happening with every post you preview / submit? If so it may be related to your IP address. It can often happen if there are any URLs in posts submitted too. Sometimes certain words can trigger the captcha check too. If it is none of these things I'm out of ideas to help - as I already mentioned I occasionally get struck with the damn thing too.


It's stopped now. But I'm pretty sure it will happen again. Yes, when it's happening, pretty much every post/preview (edit too) gets the CAPTCHA request, or at least 95%.

It could be a word thats triggering it or URLs are also possible. But I don't normally have problems posting URLs. It seems to just start at random times. Then after a while it stops again.

I guess the next time it happens, I'll try to figure out what words or URLs could be causing it to happen. Thanks for the suggestion.



TallyMan
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 30 Mar 2008
Gender: Male
Posts: 40,061

04 Jul 2013, 4:49 pm

On an unrelated note and just to add a little more aggravation... the site rules specify that signature should not be longer than 6 lines, yours is currently 8. Can you trim it please. You never know... there could be word(s) in your sig that are triggering the captcha?


_________________
I've left WP indefinitely.


Max000
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 6 Apr 2012
Age: 60
Gender: Male
Posts: 1,547

04 Jul 2013, 5:50 pm

TallyMan wrote:
On an unrelated note and just to add a little more aggravation... the site rules specify that signature should not be longer than 6 lines, yours is currently 8. Can you trim it please. You never know... there could be word(s) in your sig that are triggering the captcha?


OK, done.



Max000
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 6 Apr 2012
Age: 60
Gender: Male
Posts: 1,547

14 Jul 2013, 9:14 pm

OK this is happening again when I attempt to post YouTube videos. I get the CAPTCHA request. I correctly enter the CAPTCHA. Then my post vaporizes and I get error message that it can't be found. :( :( :( :( :( :( :(

BTW I'm using Safari in OS X 10.6, if that helps.



nick007
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 4 May 2010
Age: 38
Gender: Male
Posts: 24,285
Location: was Louisiana but now Vermont in the police state called USA

14 Jul 2013, 9:44 pm

I never got it till I tried posting a certain YouTube vid on a post. I entered it & it acted like it was posted but when I went back to the thread latter my reply wasn't there. I tried reposting & I get it every time but it's just that one post. So Odd


_________________
"I don't have an anger problem, I have an idiot problem!"

~King Of The Hill


"Hear all, trust nothing"

~Ferengi Rule Of Acquisition #190
https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Ru ... cquisition


Max000
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 6 Apr 2012
Age: 60
Gender: Male
Posts: 1,547

14 Jul 2013, 9:55 pm

Does it ask you to enter CAPTCHA, and then it disappears? If so, it sounds like the same thing.



nick007
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 4 May 2010
Age: 38
Gender: Male
Posts: 24,285
Location: was Louisiana but now Vermont in the police state called USA

14 Jul 2013, 10:13 pm

It's a nonWP page & there's a space underneath where I can leave a message for the webmaster & after I post I go back to the thread & see my post but when I go back or check my post history it's not there.

I had to enter it when I posted this but it stayed after I posted. I posted this from my droid thou & I was using my girlfriend's laptop for the YouTube reply that wouldn't stay. If this happans again tonight I'll won't try posting again till tomorrow. I don't even post on wP that much any,ore but I notice it's buggy whenever I try posting a bit.


_________________
"I don't have an anger problem, I have an idiot problem!"

~King Of The Hill


"Hear all, trust nothing"

~Ferengi Rule Of Acquisition #190
https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Ru ... cquisition


Last edited by nick007 on 14 Jul 2013, 10:18 pm, edited 1 time in total.

Max000
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 6 Apr 2012
Age: 60
Gender: Male
Posts: 1,547

14 Jul 2013, 10:16 pm

I'm getting CAPTCHA requests on most postings now. Which about 50% of the time results in this error message.

"Could not obtain topic watch information"

I do not have this problem on other forums, and I see no reason it should be happening here.


:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(



sliqua-jcooter
Veteran
Veteran

User avatar

Joined: 25 Jan 2010
Age: 33
Gender: Male
Posts: 1,488
Location: Burke, Virginia, USA

14 Jul 2013, 10:19 pm

The cloudflare service isn't just looking at the content you post - but the content of the thread you're posting to. I know I've been posting to many of the same threads as Max000 and am also getting captcha challenges.

Unfortunately, just have to deal with them.


_________________
Nothing posted here should be construed as the opinion or position of my company, or an official position of WrongPlanet in any way, unless specifically mentioned.